Over ons

Lees hieronder meer informatie over de mensen die Studio Galassasa zijn gestart.

Wannes

Wannes Salome

Wannes Salomé (1990) was als kind al geinteresseerd in mooie geluiden en het componeren van muziek. Hij is actief als producer (opnamebegeleiding en mixage voor bands en songwriters), producer van elektronische muziek en songwriter.

Op dit moment is hij actief als toetsenist in de band Klangstof, waarmee hij als eerste Nederlandse band op het grote Amerikaanse festival Coachella speelde, producer voor Luka en nog veel meer projecten. Deze zijn te vinden op wannessalome.nl.

Joost

Joost Wesseling

Joost Wesseling (1990) begon op zijn zevende jaar met klassiek pianoles. Vanaf zijn twaalfde kreeg hij drumles en op achttienjarige leeftijd werd hij aangenomen op het Rotterdams Conservatorium. Sindsdien is hij al acht jaar actief met vele verschillende popartiesten en bands, zowel op het podium als in de studio.

Een greep uit de bands en artiesten waar hij sinds 2012 op vaste basis mee samenwerkt: Luka, Yori, Roufaida, Okke Punt, Anuka, AAPNOOTMIES, Kalulu en Luwten. Ook in theaters is hij vaak te bekennen, met projecten als ‘De Orde van de Dag’ en ‘De Aap’.

Naast zijn werk als drummer is hij zich aan het ontwikkelen als producer. Hij was onder andere als producer betrokken bij albums van AAPNOOTMIES en Kalulu, en hij werkt vaak als co-producer bij de album-opnames van zijn vaste live-projecten. Ook componeert en produceert hij muziek voor korte films, reclames en kunst-installaties.

Silvan

Silvan

Silvan van der Zwaag (1988) is een gitarist, songwriter en producer. Op jonge leeftijd ontstond er bij hem een passie voor muziek, en de gitaar in het bijzonder. In 2013 studeerde hij af aan het Rotterdams conservatorium (Codarts).

Rond die tijd is er bij hem veel interesse ontstaan voor het gebruik van electronica en effecten, waardoor de gitaar in de traditionele zin niet meer de boventoon voert; het gemanipuleerde gitaargeluid is kenmerkend geworden voor zijn stijl.

Hij is onder andere actief bij Yori en Kalulu.

Ruben

Ruben

Ruben van Asselt is een drummer, producer en componist uit Maastricht. Hij studeerde af aan het Codarts Conservatorium van Rotterdam in 2012. Met een grote interesse voor experimentele muziek mengt en manipuleert hij zijn drums met electronica en geluidseffecten.

Op dit moment is hij actief in een aantal bands, zoals Crying Boys CafeShaking Godspeed en Donnerwetter. Daarnaast speelde hij met theatergroepen als iona&rineke, OT Theater en Orkater, en momenteel tourt hij met danstheatergezelschap De Dansers. Naast alle optredens componeert Ruben ook voor film, theater, podcasts en reclames. Hij heeft daarin ook een vaste samenwerking opgebouwd met filmmaker Alice Saey.